nieuws

Gratis e-learning van Bubbelonie!

Geschreven op 20 mei 2020. Gepost in categorie nieuws.

Welkom bij de e-learning van Bubbelonie

Deze e-learning bestaat uit een stappenplan om jullie naar meer bewustzijn te begeleiden van het gebruik van taal. De e-learning bestaat uit 2 modules en het kost ongeveer 20 tot 30 uur om alle stappen te doorlopen.  In de eerste module van ontvang je een aantal opdrachten waarmee je aan de slag kunt  om je bewustzijn van de betekenis van woorden te vergroten.

Dit start op individueel niveau (waarbij je uitleg krijgt over het Agoramodel van voormalig denker des Vaderlands Rene Gude. Je kijkt welke woorden je in welke sferen gebruikt (privé, publiek, privaat, poltitiek en welke woorden je wel in de ene sfeer gebruikt, maar eigenlijk nooit in de andere) Vervolgens kijk je naar organisatieniveau: wat is de historische betekenis van woorden in kranten van vroeger en volgens de etymologie? Wat betekenen deze woorden vandaag, als je bijvoorbeeld kijkt naar Google Trends?

De tweede module bestaat uit een  expeditie. Je kunt zelf woorden kiezen waarbij je stil wilt staan. Daarnaast nodigen we je uit om zelf woordparen te bedenken van woorden die een andere betekenis hebben gekregen. Deze e-learning bestaat dus niet uit droge theorie, maar juist uit interactie. Het is een platform waarin organisaties en individuen ervaringen en inzichten kunnen delen. In de e-learning kunnen deelnemers input van andere deelnemers zien en daarop reageren. Daarmee wordt het interactief.

Als je deze e-learning succesvol afrondt, ontvang je als beloning  het boek ‘Dit is niet mijn taal’’ van Peter Henk Steenhuis. Omdat een expeditie bij uitstek een groepsactiviteit is, adviseren wij om deze e-learning te starten met  meerdere mensen uit je organisatie/netwerk.

Actie: De eerste 100 licenties stellen we gratis beschikbaar! Gebruik hiervoor onderstaande aanmeldlink.
Daarna kost deelname €195,- per persoon.

Aanmelden: Volg deze link om je aan te melden